„Во светот на успешните“ Томе Николоски – професионален грумер

„Во светот на успешните“ Томе Николоски – професионален грумер и сопственик на првиот професионален груминг салон во Охрид „GoodFellas“.  „Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето...

„Во светот на успешните“ модната дизајнерка Есма Ќазим

Есма Ќазим - млада, талентирана модна креаторка од Охрид. Креативена, вешта уметничка, која со своите вредни раце создава облека по линија, сразмерност, боја, текстура.... „Во светот на успешните“ е катче на...

„Во светот на успешните“ главниот менаџер на „Фибула Ер-травел“ Асим Меџедовиќ

По летните одмори, од денес Охриднет, ја продолжува рубриката „Во светот на успешните“, што први ја отпочнавме во април оваа година. „Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано...

Во светот на успешните – Гоце Ангеличин Жура

„Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето кои по многу нешта се уникатни, дисциплинирани и одговорни во својата работа, имаат визија и стратегија да творат, да...

Нова рубрика ”Во светот на успешните”

„Во светот на успешните” е нова рубрика на Охриднет, посветена на луѓето кои со врвната професионалност и чесна работа, се воздигнале во заедницата и успеале во својата професија поставувајќи високи...

„Во светот на успешните“ денес Славчо Андрески

„Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето кои по многу нешта се уникатни, дисциплинирани и одговорни во својата работа, имаат визија и стратегија да творат, да...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани